Åpningskonserten kanselleres

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Det er med tungt hjerte at styret i StudentUKA i Tromsø i dag må annonsere at åpningskonserten med Alida kanselleres på grunn av sviktende billettsalg.

– Vi kan ikke ta sjangsen på å avholde en åpningskonsert som vi har store utgifter til, uten å være sikker på at vi får dekt inn disse i form av billettsalg, forteller konsertansvarlig Daniel Skog.

– Jeg har selv vært i kontakt med Alida om situasjonen, og vi har kommet til enighet i at det beste for begge parter er å annonsere en kansellering.

Har funnet en erstatter

Til tross for at det nå er under en måned til åpningskonserten med Alida skulle ha funnet sted, har styret i StudentUKA sammen med Studentsamfunnet Driv funnet en erstatter for kvelden.

– Vi er glade for å kunne annonsere Kevin Kildal som erstatter for Alida. Det blir et annet konsept enn en åpningskonsert som vi først hadde tenkt, men jeg er 100% sikker på at Kevin Kildal kommer til å gjøre dette til en helt fantastisk kveld uansett, fortsetter Daniel Skog.

Billettene legges ut for salg mandag 14.01 klokken 12. For mer informasjon om selve arrangementet, følg lenken: https://www.facebook.com/events/2507516522652309/?ti=icl

Satser på nord-norsk latter

Som vi har sett mye av i tidligere år, og også i årets program, satses det hovedsakelig på norske artister og band. Denne gangen falt avgjørelsen på standup-komiker Kevin Kildal, som fikk sitt gjennombrudd gjennom alteregoet Arnt Finésse. Han har gjort stor suksess på turné med showet “Drittliv”, og han er også å finne på podcasten “Klagemuren”.

Arnt Finésse er lagt død men Kevin Kildal har tatt enorme steg som en brutalt ærlig, drøy og åpen komiker. Dette gav Kevin nominasjonen til Stå Opp-prisen, komikernes helt egne pris. 

Bodø-mannen har tidligere opptrådt to ganger på Studentsamfunnet Driv, sist gang i forbindelse med den nevnte turnéen. Begge gangene har han blitt møtt med rungende latter og omtalte selv sitt første show som magisk.

Med et ønske om at standup-Tromsø skal ta like godt i mot Kildal som tidligere, gleder styret i StudentUKA 2019 seg til å kunne ta i mot alle de returnerende studentene til Nordens Paris, og skikkelig kickstarte vårsemesteret.

Legg igjen en kommentar